Mega Moolah

Mega Moolah är en jackpotmaskin skapad av Microgaming som främst utmärker sig genom de stora summor man här har chans att vinna. Har man tillräckligt med tur så kan Mega Moolah nämligen göra så att man blir rik, något som automatiskt gör det till ett spännande spel som lockar. Det går bra att spela detta spel både till datorer, mobiler och surfplattor.

Vinstlinjer och insatser

Spelmaskinen är utformad som så att den består av 5 hjul, 3 rader och 25 insatslinjer. Man kan lägga mellan 0.01 – 125 euro i insats per spel. Detta beror på bland annat på hur många insatslinjer man väljer att spela på och hur högt myntvärde man väljer att använda sig av. Med tur och rätt förutsättningar kan vinsterna alltså bli riktigt höga.

Tema och design

Mega Moolahs tema är baserat på afrikanska djur som apor, antiloper och lejon, med mera. De två djur som är de mest förmånliga är lejon och apor, lejon eftersom de är värda mest, och apor eftersom minst tre av dem på en och samma gång leder till Free Spins. Designen ger alltså vibbar av Afrika, och förutom djuren kan man se den afrikanska naturen i bakgrunden. Just grafiken må inte vara något utöver det vanliga, men den är samtidigt inte dålig på något sätt.

Bonus och Jackpot

Som vi nämnt tidigare i texten är jackpottarna det som framför allt får Mega Moolah att utmärka sig på ett positivt sätt. Det är som sagt var inget fel på övriga aspekter av detta spel, men just jackpottarna är alltså det som vi ser som den största anledningen till varför detta är ett bra spel som är värt att prova på.

Det finns i Mega Moolah fyra olika jackpottar som man har chans att vinna. Den minst värda av dessa är den jackpot som kallas ”Mini Jackpot”, och sedan följer i tur och ordning ”Minor Jackpot”, ”Major Jackpot”, och ”Mega Jackpot”. ”Mega Jackpot” är den mest förmånliga av dessa, och den som absolut gör Mega Moolah till ett spel som det är värt att lägga ner sin tid på. Lyckas man få denna kan man nämligen se fram emot en vinst på ungefär 100 miljoner kronor, med andra ord en jättesumma. ”Mega Jackpot” är dock inte den enda förmånliga jackpotten, utan även ”Major Jackpot” kan leda till stora summor i vinst. Dennas startsumma är på 100 000 kronor, alltså ingen dålig summa det heller. ”Minor Jackpot” och ”Mini Jackpot” är som namnen antyder betydligt mindre än vad de två största är, och här får man nöja sig med startsummor på 1 000 samt 100 kronor.

Lyckas man ta sig till bonusrundan, vilken är den där man tävlar om jackpottarna, så byts spelmaskinen ut mot ett lyckohjul med savannen i bakgrunden. Denna dyker slumpmässigt upp vilket vissa har klagat på eftersom man själv inte kan påverka detta speciellt mycket, förutom att chansen att det ska dyka upp blir större ju högre insatser man spelar med. I själva rundan får man snurra detta lyckohjul, och helt enkelt hoppas att det ska stanna på rätt plats så att man får ” Mega Jackpot”.

Sist men inte minst finns det även en hel del Free Spins i Mega Moolah. Dessa får man som sagt genom att få minst tre apor på en och samma gång. Free Spins är värda extra mycket i detta spel eftersom de vinster de genererar automatiskt multipliceras med 3.

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

  • ”Mega Jackpot” kan resultera i vinster kring 100 miljoner kronor, och den gör Mega Moolah till ett spel som det verkligen är värt att testa på och som dessutom är väldigt spännande.
  • De vinster som man får från spelets Free Spins multipliceras automatiskt med 3.
  • Mega Moolah går bra att spela både på datorer, mobiler och surfplattor.

Nackdelar:

  • Grafiken är inget som imponerar på något speciellt sätt.
  • Mega Moolah anses av vissa vara simpelt och enformigt.

Sammanfattning

Vi anser alltså att Mega Moolah helt klart är ett bra slotspel som det är värt att ge en chans. Det som främst bidrar till detta är dess högsta jackpot, ”Mega Jackpot”, som alltså kan resultera i vinster runt 100 miljoner kr. Förutom ett minst sagt välkommet tillskott i kassan vid vinst så bidrar denna jackpot starkt till att göra Mega Moolah till ett både spännande och underhållande spel. Med chansen att vinna sådana här stora summor blir det nämligen automatiskt väldigt spännande att spela detta spel eftersom man vet att man kommer att bli ekonomiskt oberoende för resten av livet om man lyckas få ”Mega Jackpot”. Spelet är inte heller dåligt i övrigt utan har en bra spelkänsla och en helt ok grafik, men det är som sagt var ”Mega Jackpot” som är det som framför allt gör Mega Moolah till ett spel som vi starkt kan rekommendera för alla spelare som gillar slotspel.